BARANYA-VÍZ Zrt.
Találatok a keresett szóra:
""
Előző Következő
Hírek
Ügyfélszolgálati irodák ZÁRVA (2018-12-12)

Ügyfélszolgálati irodák ZÁRVA Tisztelt Fogyasztóink!

Értesítjük Önöket, hogy 2018. december 15-én (szombaton) ügyfélszolgálati irodánk illetve ügyfélszolgálati fiókirodáink zárva tartanak.

Fagyveszély! (2018-12-05)

Fagyveszély

 

                        Tisztelt Fogyasztóink!

Beköszöntött a hideg időjárás. Emiatt a vízmérők, valamint a vízvezetékek és a szerelvények fokozott veszélynek vannak kitéve.
A télen nem lakott ingatlanoknál fontos a vízhálózat és a vízmérők víztelenítése, valamint a vízmérőakna letakarása, szigetelése, de javasolt az ingatlan rendszeres időközönkénti ellenőrzése is, az esetleges károk megelőzése - és mihamarabbi észlelése - végett.
A télen is lakott ingatlanoknál fontos, hogy a vízmérőakna szigetelése megtörténjen. Ugyanakkor azokra a vezetékszakaszokra is kiemelt figyelemmel kell lenni, amelyek kevésbé védett helyen (pincében, falon kívül) vannak, ezeket is célszerű szigetelőanyaggal védeni. A kerti csapokat vízteleníteni kell, valamint a telepített öntözőberendezésekre is érdemes jobban odafigyelni, mert ezek bár fagyállóak, az élettartamukat meghosszabbíthatja, ha víztelenítve vannak.
Amikor az idő - egy nagy hideg után - enyhülni kezd, érdemes ellenőrizni a vízmérőt. Amennyiben nem forog a mérő csillagkereke, ha megnyitja a csapot, vagy szilánkosra tört a vízmérő üvege, esetleg eldeformálódott a számlálószerkezet vagy a lakásban nem folyik a víz - ezekben az esetekben valószínűleg csőtörés történt, amelyről a szolgáltatót értesíteni kell.
Érdemes mindenkinek odafigyelni a vízmérőkre, hiszen azok rendeltetésszerű működtetése mindenkinek közös érdeke. Tájékoztató a fagyvédelemmel kapcsolatban!

Ügyfélszolgálati irodák ZÁRVA (2018-11-28)

Ügyfélszolgálati irodák ZÁRVA Tisztelt Fogyasztóink!

Értesítjük Önöket, hogy 2018. december 1-jén (szombaton) ügyfélszolgálati irodánk zárva tart.
 

Szigetvári ügyfélszolgálati fiókiroda ZÁRVA (2018-11-19)

Ügyfélszolgálati irodák ZÁRVA Értesítjük Kedves Ügyfeleinket!

2018. november 22.-én (csütörtökön) Szigetvári ügyfélszolgálati fiókirodánk (áramszünet E.ON munkálatok miatt) zárva tart.

Megértésüket előre is köszönjük!

Ügyfélszolgálati irodák ZÁRVA (2018-11-06)

Ügyfélszolgálati irodák ZÁRVA Értesítjük Kedves Ügyfeleinket!

2018. november 10.-én (szombaton) ügyfélszolgálati irodánk illetve ügyfélszolgálati fiókirodáink zárva tartanak.

Megértésüket előre is köszönjük!

‹‹   1  2  3  4  5  ...   ››