BARANYA-VÍZ Zrt.
Találatok a keresett szóra:
""
Előző Következő
Rezsicsökkentés
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a rezsicsökkentések végrehajtásáról szóló 2013. évi LIV. törvény által előírt és elvárt mértékben, 2013. július 1-jét követően a BARANYA-VÍZ Zrt. a szolgáltatási területén 10%-kal csökkentette lakossági szolgáltatási díjait. A szolgáltatási díj csökkentése az ivóvíz- és csatorna szolgáltatás egységárát, a környezetterhelés díját, valamint a szolgáltatás alapdíját egyaránt és egyformán érinti. Az érvényes szolgáltatási díjakat honlapunk "Víz és csatornadíjak" menüpontja alatt tekintheti meg.
A szolgáltatási díjak módosításával, változik a vízdíj számla formátuma is, így számlánk közérthetőbb, áttekinthetőbb lesz. A számlalevél első oldalán az ügyfél és a szolgáltató adatai, valamint a számlaösszesítő kapott helyett. Az új típusú nyomtatványokon a díjrészletezés a számla hátoldalára kerül, az első oldalon pedig a jogszabályi előírásoknak megfelelően új rovatok kerülnek feltüntetésre. Ennek köszönhetően tájékoztatást nyújtunk arról, hogy mennyi lett volna a számla összege rezsicsökkentés nélkül, mennyi lett a fizetési kötelezettség rezsicsökkentéssel, az adott számlázási ciklusban mennyit takarított meg, illetve a jogszabályváltozást követően mennyi az eddigi összes megtakarítása. Vízdíjszámláinkon a jövőben feltüntetjük a következő leolvasás várható időpontját is.


Felhívjuk T. Ügyfeleink figyelmét, hogy azon számlák esetében, amelyek 2013. július 1-jét megelőző időszakra is vonatkoznak, a rezsicsökkentés kisebb mértékű csökkenést eredményez a végösszegben, tekintettel a számlázási időszakra. Azon felhasználási helyeken, ahol nem áll rendelkezésre leolvasási adat, társaságunk időarányos becsléssel állapítja meg a díjváltozás előtti, azaz június 30-i mérőállást.

További kérdés esetén kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat!