BARANYA-VÍZ Zrt.
Találatok a keresett szóra:
""
Előző Következő
Hírek
Ügyfélszolgálati irodák ZÁRVA (2016-10-04)
fagyott_vizmero Tisztelt Fogyasztók!

2016. október 15-én (szombaton) ügyfélszolgálati irodánk illetve ügyfélszolgálati fiókirodáink zárva tartanak.
Illetéktelen megkeresések (2015-04-10)
Illetéktelen megkeresések A BARANYA-VÍZ Zrt. Szigetvári Üzemigazgatóságához a napokban több bejelentés is érkezett arról, hogy társaságunk dolgozóinak kiadva magukat 2 személy azzal keresi fel a Szigetvár és környéki ügyfeleinket, hogy a Társaság nevében belső szennyvízelvezető hálózat ellenőrzési és tisztítási munkákat szeretnének elvégezni. A személyek nem rendelkeznek a Társaság egységes munkaruházatával és azonosító kártyát sem viselnek.
Komlói ügyfélszolgálati fiókiroda ZÁRVA (2015-03-07)
fagyott_vizmero Tisztelt Fogyasztók!

2016. március 8-án Komlói ügyfélszolgálati fiókirodánk 12:00 órától technikai okok miatt zárva tart.
Ügyfélszolgálat nyitvatartási rendváltozás (2015-01-15)
fagyott_vizmero Értesítjük Kedves Ügyfeleinket, hogy ügyfélszolgálati irodáink nyitvatartási rendje megváltozott, amelyekről bővebb információ az alábbi menüpontokban található:
Ügyfélszolgálat
Kapcsolat
Vízmérők téli fagyvédelme (2015-01-09)
fagyott_vizmero Az elmúlt napokban beköszöntött téli időjárásra való tekintettel, mindenképpen érdemes időben felkészülni a vízmérők fagyvédelmére, mely kifejezetten fontos lehet. A tartós hideg ugyanis komoly károkat okozhat a talajban vagy a fűtetlen pincékben lévő vízmérőkben, de még a falakon belüli vízvezeték hálózatban is. Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy tegyék meg idejében a szükséges óvintézkedéseket, hogy ezáltal elkerülhessék a hideg hatására bekövetkező mérő-meghibásodás helyreállításának, valamint a vízelfolyás miatt jelentkező magasabb vízdíj számla költségeit.
‹‹   ...  24  25  26   ››