BARANYA-VÍZ Zrt.
Találatok a keresett szóra:
""
Előző Következő
Hírek
Befejeződött Kisharsányban az ivóvízhálózat fejlesztése (2016-12-12)
Befejeződött Kisharsányban az ivóvízhálózat fejlesztése Az eredményes műszaki átadással befejeződött Kisharsányban a "Kisharsány-Sáripuszta településrész ivóvízhálózatának fejlesztése" elnevezésű projekt . A KEHOP-2.1.1-15-2015-00006 számú pályázat eredményeként Kisharsány eddig közüzemi vízellátással nem rendelkező településrésze jut egészséges ivóvízhez, mely közel 50 lakost érint. A beruházás keretében több mint 2000 m új vezeték épült és mintegy 600 m régi azbesztcement csővezeték kiváltására került sor. A rekonstrukcióval érintett szakaszokon a vízbekötések a szerelvények és a tűzivízcsapok is cserére kerültek.
Befejeződött Harkányban a Zsigmondy sétány szennyvízvezetékének rekonstrukciója (2016-12-01)
A mai napon az eredményes műszaki átadással befejeződött Harkányban a Zsigmondy sétány szennyvízvezetékének rekonstrukciója. Az új vezeték üzembe helyezésével a területen a szennyvízelvezetés problémái hosszú távon megoldódnak. Köszönjük a lakosság és a Harkányi Gyógyfürdőkórház látogatóinak az építés ideje alatt tanúsított türelmét és megértését.
Sikeres tanúsítvány meghosszabbítás (2016-11-30)
Sikeres tanúsítvány meghosszabbítás A HUNGUARD Kft. mint Tanúsító Szervezet, tanúsítvány karbantartás eljárás keretében ellenőrzést végzett cégünknél, melynek eredményeként a korábban kiadott tanúsítvány állításait fenntartja a BARANYA-VÍZ Zrt. által működtetett, a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 63. § (5) bekezdésében szereplő, a díjak hibátlan kiszámítását végző rendszerelemek 2016.11.10-én vizsgált állapotára. A rendszer megfelelőségét éves felülvizsgálati eljárásokkal továbbra is meg kell erősíteni. Tanúsítvány
Eredményes Energiairányítási Rendszer auditálás (2016-11-23)
Eredményes Energiairányítási Rendszer auditálás A Baranya-víz Zrt. az eredményes tanúsító eljárás után 2016. november 2.-án megszerezte az ISO 50001:2011 szabvány szerint tanúsítást ezzel bizonyítva, hogy energiairányítási rendszere megfelel a szabvány által előírt követelményeknek. Tanúsítvány
Megkezdődött Harkányban a Zsigmondy sétány szennyvízvezetékének kiváltása (2016-10-25)
Megkezdődött Harkányban a Zsigmondy sétány szennyvízvezetékének kiváltása A mintegy 400 m hosszú elhasználódott vezeték rekonstrukciója Harkány Város Önkormányzatának beruházásában valósul meg. A kivitelezést a Baranya-víz Zrt. és a Wolfbau Team Kft. végzi. A munkálatok ideje alatt kérjük a lakosság és a Harkányi Gyógyfürdőkórház látogatóinak türelmét és megértését.
‹‹   ...  18  19  20  21   ››