BARANYA-VÍZ Zrt.
Találatok a keresett szóra:
""
Előző Következő
Hírek
Megsüllyedt főgyűjtő akna és környezetének helyreállítása (2017-01-09)
Megsüllyedt főgyűjtő akna és környezetének helyreállítása Megkezdődött Harkány terehegyi városrészén a megsüllyedt főgyűjtő akna és környezetének helyreállítása. 2016 év Karácsonya előtt eddíg ismeretlen okból megsüllyedt Petőfi utca és Széchenyi tér sarkán lévő csomópont. A csomóponton keresztül csatlakozik a városi hálózathoz a településrész 80%-a. A meghibásodás következtében az szennyvízátemelő berendezései is károkat szenvedtek. Az ünnepek után megindult ideiglenes üzemeltetés előkészítése, amivel párhuzamosan a konkrét kivitelezés is elkezdődik a vákumos talajvízszint süllyesztéssel és az ideiglenes áramvételezések kiépítésével. A munkálatok ideje alatt a szennyvízek elvezetését folyamatosan biztosítjuk az átemelő helyreállításával és két ideiglenes átemelő berendezés telepítésével. Szükség esetén az el nem vezethető szennyvízeket szippantó autóval elszállítjuk.

A munkálatok ideje alatt kérjük a lakosság türelmét és megértését.
Befejeződött Kisharsányban az ivóvízhálózat fejlesztése (2016-12-12)
Befejeződött Kisharsányban az ivóvízhálózat fejlesztése Az eredményes műszaki átadással befejeződött Kisharsányban a "Kisharsány-Sáripuszta településrész ivóvízhálózatának fejlesztése" elnevezésű projekt . A KEHOP-2.1.1-15-2015-00006 számú pályázat eredményeként Kisharsány eddig közüzemi vízellátással nem rendelkező településrésze jut egészséges ivóvízhez, mely közel 50 lakost érint. A beruházás keretében több mint 2000 m új vezeték épült és mintegy 600 m régi azbesztcement csővezeték kiváltására került sor. A rekonstrukcióval érintett szakaszokon a vízbekötések a szerelvények és a tűzivízcsapok is cserére kerültek.
Befejeződött Harkányban a Zsigmondy sétány szennyvízvezetékének rekonstrukciója (2016-12-01)
A mai napon az eredményes műszaki átadással befejeződött Harkányban a Zsigmondy sétány szennyvízvezetékének rekonstrukciója. Az új vezeték üzembe helyezésével a területen a szennyvízelvezetés problémái hosszú távon megoldódnak. Köszönjük a lakosság és a Harkányi Gyógyfürdőkórház látogatóinak az építés ideje alatt tanúsított türelmét és megértését.
Sikeres tanúsítvány meghosszabbítás (2016-11-30)
Sikeres tanúsítvány meghosszabbítás A HUNGUARD Kft. mint Tanúsító Szervezet, tanúsítvány karbantartás eljárás keretében ellenőrzést végzett cégünknél, melynek eredményeként a korábban kiadott tanúsítvány állításait fenntartja a BARANYA-VÍZ Zrt. által működtetett, a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 63. § (5) bekezdésében szereplő, a díjak hibátlan kiszámítását végző rendszerelemek 2016.11.10-én vizsgált állapotára. A rendszer megfelelőségét éves felülvizsgálati eljárásokkal továbbra is meg kell erősíteni. Tanúsítvány
Eredményes Energiairányítási Rendszer auditálás (2016-11-23)
Eredményes Energiairányítási Rendszer auditálás A Baranya-víz Zrt. az eredményes tanúsító eljárás után 2016. november 2.-án megszerezte az ISO 50001:2011 szabvány szerint tanúsítást ezzel bizonyítva, hogy energiairányítási rendszere megfelel a szabvány által előírt követelményeknek. Tanúsítvány
‹‹   ...  14  15  16  17  18   ››